NoFloods GVOIR | Product
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482 ro

NoFloods Gvoir

DEN NYE GENERATION AF MIDLERTIDIG VÆSKEOPBEVARING

Det patenterede GVOIR eller Mobilt Inddæmningsreservoir er en fleksibel væskeopbevaringsløsning i høj kvalitet til midlertidig oplagring eller indkapsling af alle væsker, helt fra drikkevand til overfladevand, spildevand, olieudslip osv. Konceptet GVOIR bygger på samme innovative teknologi som NoFloods Barrieren, der kombinerer stor fleksibilitet med nem og hurtig implementering.

Vores patenterede løsning er lavet ved kun at anvende sikre og pålidelige materialer til at konstruere et system, der er fleksibelt, sikkert og stærkt. Baseret på dens unikke fleksibilitet og logiske "add-on” system, kan GVOIR opbevare ubegrænsede mængder væske, hvor det er nødvendigt. Hvad der også gør GVOIR-løsningen unik og differentierer den fra andre eksisterende opbevaringsløsninger er muligheden for at anvende samme løsning både som såkaldt ÅBENT INDDÆMNINGSRESERVOIR, med mulighed for at tilføje en membran, der eliminerer risikoen for undersivning, eller som et lukket beholdersystem, hvor der opbevares væske inde i slangerne. GVOIR (Mobilt Inddæmningsreservoir) er sandsynligvis den mest effektive løsning til midlertidig væskeopbevaring.

NoFloods GVOIR er meget forskelligt fra andre standardløsninger til midlertidig væskeopbevaring, som per tradition begrænses af deres oprindelige størrelse (f.eks. container, beholder etc.). GVOIR har en unik og modulær tilgang, som muliggør midlertidig opbevaring af ubegrænsede mængder væske næsten hvor som helst, som et "stand-alone" system eller som et "add-on" til eksisterende permanente reservoirer.

GVOIR er sammenlignet med andre løsninger særdeles effektiv som følge af:
HURTIG OG NEM INSTALLATION: Brugen af Terminaler, Koblinger og Watertubes i sektioner på op til 200m giver mulighed for hurtig installation, og anvendelse af højkapacitetspumper sparer vigtig tid og ressourcer.

EN MODULÆR TILGANG: Hver sektion kan forlænges ved anvendelse af Koblinger og på den måde tilføje endnu en Watertube-sektion i den længde, der måtte være nødvendig.

LAV VÆGT: Før vandopfyldning er vægten af vores Watertubes meget lav, uden at det går ud over deres styrke. Dette gør løsningen meget fleksibel og let at transportere.

ÅBENT OG/ELLER LUKKET OPBEVARINGSSYSTEM: Man kan installere GVOIR som et åbent reservoir eller som et lukket system.

INGEN LOGISTIK: Vi bruger væske til at skabe GVOIR-løsningen. Når man bekæmper udslip og vandbårne katastrofer er væsker som regel altid inden for rækkevidde. Der er således intet behov for at transportere store, tunge systemer til at skabe et reservoir.

GVOIR kan bruges til opbevaring af næsten alle typer væske, der overstiger de fleste beholderes normale kapacitet, og man har fordelen af en omkostningsbesparende løsning, der udelukkende er konstrueret ved hjælp af sikre, pålidelige og godkendte materialer. Eksempler på anvendelse:

-    Opbevaring af spildevand
-    Opbevaring af kemikalier
-    Opbevaring af regnvand/vand fra pludselige oversvømmelser
-    Opbevaring af giftudslip
-    Opbevaring af drikkevand

Da NoFloods GVOIR kan udlægges på en lang række overflader (sand, græs, asfalt, beton osv.), kan det anvendes præcis hvor det er nødvendigt. Det er ligeledes det oplagte valg, når man skal oprense vandhuller og mindre søer. På grund af muligheden for at cirkulere vand inden i slangerne i kombination med relevante filtersystemer/mekaniske rengøringssystemer, kan systemet anvendes til at rense forurenet vand, før det pumpes tilbage i miljøet. Dette gør NoFloods GVOIR til en fleksibel, miljøvenlig og omkostningsbesparende løsning.

GVOIRs opbevaringskapacitet stiger eksponentielt:

100 meter, 32 meter i diameter => opbevaring af ca. 760 m3 - 200 meter, 64 meter i diameter => opbevaring af ca. 2.800 m3 - 400 m, 128 meter i diameter => opbevaring af ca. 10.760 m3

For yderligere oplysninger om opbevaringskapaciteten, venligst kontakt os direkte på 70 70 74 82 eller

NoFloods - Lalandia waterpark, Denmark.                  NoFloods - Pumping of pool water into the tubes                  NoFloods - Empty bassin