Om os | About Us
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482 ro

Om os

NoFloods™ - udviklet af Environment Solutions ApS

NoFloods udvikler og producerer løsninger til midlertidig beskyttelse mod oversvømmelse samt midlertidig opbevaring og indkapsling af store mængder overfladevand, spildevand, olie eller anden forurening, og vi tilbyder nok den mest effektive løsning på markedet til beskyttelse mod oversvømmelser i stor skala.

Vi har gennem aktive investeringer udviklet verdens nok mest omkostningsbesparende løsning til beskyttelse mod oversvømmelser samt midlertidig opbevaring af regnvand, spildevand m.m.

NoFloods-teknologien er baseret på mere end 15 års erfaring med at håndtere oversvømmelser og naturkatastrofer, og vore produkters succes skyldes vores konstante fokus på forskning, viden og innovation. Gennem det sidste år er det lykkedes os at udvikle en serie af produkter, der har brede anvendelsesmuligheder indenfor "forebyggelse/beskyttelse" og ”begrænsning af skader”, og som er perfekt tilpassede til de skiftende klimatiske forhold.

Siden produktet kom på markedet har Environment Solutions ApS investeret aktivt i udviklingen af NoFloods Barrieren. Det franske beredskab ”Sécurité Civil” har indkøbt løsningen siden 2005 og udført adskillige tilfredsstillende tests og evalueringer af produktets egenskaber undervejs.

Igennem de sidste 14 måneder har vi introduceret vores løsning i 10 nye lande, og løsningen har modtaget stor årvågenhed hos såvel nationale som internationale beredskaber.

Vores hovedkontor ligger ved CATscience Park, Roskilde, med produktions- og testfaciliteter i Kalundborg.

Environment Solutions ApS er EN ISO 9001:2008 Certificeret.